Egy olyan ajándékötlet, amire elsőre biztos nem gondolnál

Ajándékozni nehéz dolog. Sokszor az ötletelés igazán szenvedőssé válik, vagy azért mert túl sok információnk van az ajándékozott személyról, vagy éppen, mert túl kevés. Mivel viszonylag nagy családban nőttem fel engem inkább az előbbi érintett. A szüleim igyekeztek mindig felhőtlen és boldog gyerekkort biztosítani számunkra, és hála az égnek ehhez minden eszközük meg is volt. Mai napig van egy nyaralónk lenn Balatonfüreden és minden nyarat ott töltöttünk a nagyszülőkkel együtt. Igazi idilli nyarak voltak ezek. Mindkét ágról a nagyszülők és anyáék is ott voltak velünk, ilyenkor onnan jártak dolgozni és a nagyiék vigyáztak ránk.

Számos örök barátot szereztünk itt a testvéremmel együtt. A Balaton nekem azóta is mindig nyugalmat hoz. Bármi nehéz helyzet, válaszút vagy nehézség lépett fel az életemben, mindig tudtam itt erőt szerezni ahhoz, hogy tovább tudjak lépni. A nagyszülők persze egyre öregebbek lettek. Ma már nehezen mozognak, de még mindig nagyon aktívak szellemileg. Továbbra is sok időt töltünk abban a nyaralóban, amit azóta felújítottunk, így néha már télen is le tudunk menni, mert téliesítve lett. Minden pillanatát élvezzük az itt eltöltött időnek. Nagyon szerencsésnek tartom magam, mert igazi jó, összetartó, szeretetteljes, nagy családban nőhettem fel. Rengeteget tanultam a nagyszüleimtől. Egyetértésben és mindig jó hangulatban, szeretetben töltöttük együtt az időt. Számtalan értékkel tették tele a nem létező kis hátizsákunkat nekem is és a testvéremnek is.

El is határoztuk, hogy idén karácsonyra mindkét nagyszülő pár kap tőlünk egy vászonképet a Balatonról. El is kezdtük a keresgélést a szalaibalazs.hu oldalon. Egészen egyszerűen fantasztikus képeket találtunk itt. Egyszerűen szinte választani se tudtunk. Végül kiválasztottuk azt a kettőt, amit át is adtunk a nagyszülőknek, hogy mindig érezhessék azt a hangulatot, amit ott lenn szoktunk átélni, a tóparton, sütögetés közben, illetve, hogy azt a hihetetlen családi összetartást és szeretetet mindig érezzék a Pesti lakásukban is. Jelenleg pedig szervezés alatt van már egy családi fényképezés is a Balcsi parton, természetesen az egész családdal.