Csak csajok

Sokszor hallottam már fiatal koromban is az idősebb nemzedék képviselőitől, hogy a jó barátság megfizethetetlen, hisz semmivel nem pótolható, de nem is helyettesíthető, ha az ember lányának van egy jó barátnője, ne agy Isten esetleg kettő is, akikre jóban, rosszban számíthat.

Ahogyan halad az idő mellettem, és leszek egyre idősebb, teljes mértékben igaznak tartom a fent leírt állítást.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert bizony nekem van testi-lelki jó barátnőm, ráadásul kettő is, akikre mindig, és mindenkor számíthatok.

Rendkívül szerencsés helyzet az, hogy ha lelki gondjaim vannak, ha kilátástalan helyzetbe keveredem, vagy egyszerűen tanácsra van szükségem olyan kérdésekben, amiben bizonytalan vagyok, van segítség, akikhez fordulhatok. Azt is nagyon jó tudni, hogy mindig a tőlük telhető legjobb segítséget nyújtják, és tanácsolják, meg akkor is, ha abban a pillanatban nekem ez rosszul esik, bár hosszú távon mégis ez a jó megoldás.

Természetesen azok a legszebb és legjobb pillanatok, amikor azért találkozunk, hogy örömeinket osszuk meg egymással, és közben kikapcsolódunk, jól érezzük magunkat.

Legutolsó alkalommal is azért jöttünk össze, hogy születésnapot ünnepeljünk. Az a szinte hihetetlen és ritkaság számba menő eset áll fenn, hogy egy hónapban születtünk, így évente egyszer fel tudjuk köszönteni egymást.

Egy nagyon jó hírű cukrászdába találkoztunk, ahol finomabbnál finomabb sütik között válogathattunk és énekelhettük mi csajok egymásnak a szülinapi dallamot.

Természetesen szerettük volna megörökíteni az évfordulós találkozót, hogy kézzel fogható emlékeink is maradjanak az ünnepi hangulatról. Néhány fotót tudtam csak készíteni az iphone készülékemmel, mert elromlott a kamerája.

Hazafelé szerencsére útba esett az iszerelés budapest szerviz, ahol fél óra alatt a szakemberek kicserélték a hibás alkatrészt.