Profi csapat, tökéletes eredmények, dolgozói elégedettség

Bizonyára minden olyan ember találkozott már a vállalati coaching és a vállalati szervezetfejlesztés fogalmával, aki dolgozott közepes vagy nagyvállalatnál, de egyre gyakoribb már a kisebb vállalatok körében is a folyamatos figyelemmel kísérése a dolgozók képzésének és fejlődésének, ha úgy tetszik egy jól meghatározott és töretlennek mondható karrierút biztosítása a vállalaton belül, hiszen ebben az esetben a legkisebb a fluktuáció és az elvándorlás.  Ebben a munkavállalói válsággal küzdő világban pedig egyre fontosabb a vállalatok terén a biztos és stabil munkaerő birtoklása. Én is ennek mentén indultam el a folyamatos és egyben minőségi képzés terén, hiszen ha egyfajta folyamatosan megjelenő és növekvő célt tudok a munkaerő elé tenni, akkor kisebb lesz az elvágyódás és folyamatos, egyre nagyobb szakértelemmel bíró csapat lesz a birtokomban, ami napaság mindennél többet ér.

Fel is vettem a kapcsolatot a kogwheel csapatával, aki nem egy üzleti partnerem ajánlott a tökéletes közös munka és az eredmények miatt. Nem bántam meg én sem a szerződéskötést, sőt. Azt kell mondjam, hogy egyrészt tényleg annyira profin végzi ez a csapat a dolgát, hogy nekem amióta elkezdtünk együttműködni semmi dolgom nincs a képzési rendszerünkkel és a karrier utak vizsgálatával, másrészt pedig folyamatos a pozitív visszajelzés a kollégák részéről is. Hihetetlen, hogy a folyamatos coaching és a kommunikációs tréning sorozatok nem csak a vállalati hangulaton és az elégedettségen köszönnek vissza, hanem azt kell mondjam, hogy konkrét számokban, eredményben is mérhetők.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy áldozzon erre a területre, mint ahogyan azt is, hogy csakis a legjobbakkal szerződjön a feladatok megoldására, mert kifejezett eredménymutatókban fogja tudni mérni a döntésének pozitív hatását. Ma már nem elég, hogy ha ki van mondva a folyamatos szervezetfejlesztés. Ma már tökéletes eredménnyel kell működnie ennek a vállalaton belül.