Hihetetlen kezdeti segítség

Amikor én céget terveztem alapítani megmondom őszintén, hogy nem csak hogy senki nem hitt bennem, hogy meg tudom csinálni amit tervezek és eredményre tudom vinni azt a rengeteg időt és energiát amit a tervezésbe és a cégalapításba fektetek, hanem egyenesen őrültnek nézett mindenki, hiszen én nem kis vállalatot terveztem alapítani, hanem egyenesen egy kilencven fős vállalat alapításába kezdtem bele. Nem mondom, hogy könnyű feladat volt, mint ahogyan azt sem, hogy a kezdeti időszakban túl sokat aludtam volna, hiszen vagy dolgoztam a kis tervem megvalósításán, vagy éppen az idegesség miatt nem jött álom a szememre, és azt sem mondom, hogy azok nélkül a fantasztikus szakértők és szolgáltató csapatok nélkül sikerült volna a vállalatot jól és eredményesen elindítani, akik mindenben a segítségemre voltak, de végül sikerült, a cég működik és folyamatos fejlődést mutat.

Persze mindez biztosan nem jöhetett volna létre a Kogwheel csapatának assessment center szolgáltatása nélkül, mert biztos vagyok benne, hogy ennyi idő alatt nem hogy nem tudtam volna kisakkozni, hogy melyik kompetenciával rendelkező ember pontosan melyik posztra illik a legjobban, hanem valószínűleg ki sem tudtam volna választani a megfelelő embereket a szakmai ismereteim és tapasztalataim hiányában, de velük kéz a kézben sikerült eredményre vinni az alapítás feladatait.

Biztos vagyok benne, hogy ezek után is folyamatos lesz köztünk az együttműködés, hiszen a kommunikációs tréning és a csapattréning mind-mind fontos tényezője annak, hogy egy szervezet, főleg egy ekkora cég esetében folyamatosan fejlődésben tudjon maradni és ne csak rövid távon mutasson eredményeket a piacon, hanem hosszú-hosszú éveken keresztül növekedni tudjon, rengeteg munkát és lehetőséget biztosítva ezzel sok ember számára. Hihetetlen jó érzés most már azokkal az emberekkel találkozni akik a kezdetekkor nem hittek bennem és a munkám eredményében. Az pedig talán még ennél is jobb érzés, amikor látom, hogy mennyi embernek tudok munkát és ezzel megélhetést biztosítani. Felbecsülhetetlen az én életemben.